Ajatusten Äärellä

Lyhytterapia

Me kohtaamme elämämme aikana haastavia ajanjaksoja, jossa voimme pahoin ja arki koetaan jollain tapaa haastavaksi. Voidaan kokea olevamme solmussa omassa elämässämme. Elämässä saattaa olla esimerkiksi haasteita tai katkoksia ihmissuhteissa, koetaan ahdistusta, masennusoireita, kuormitusta tai stressiä.

Mitä lyhytterapiassa tapahtuu?

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on voimavarakeskeistä, ihmisen vahvuuksiin keskittyvää terapiaa, jossa pyritään tunnistamaan asioita, jotka ovat hyvin ja toimivat. Sitä, mikä ei ole rikki, ei tarvitse korjata. Toimivia asioita pyritään lisäämään ja vahvistamaan elämässä. 

Lyhytterapiassa tarkastelemme yhdessä sitä, miten miellät ongelman tai haastavan tilanteen ja mitä koet tarvitsevasi sen ratkaisuun. Tavoitteena on löytää uusia keinoja ja toimintatapoja ongelmien ja haasteiden ratkaisuun. 

Lyhytterapiasta voit saada apua monenlaisiin, niin isoihin kuin pieniinkin ongelmatilanteisiin tai oireisiin, jotka haittaavat hyvinvointiasi. Lyhytterapiassa ei ole ennalta määrättyä määriä käyntikerroille, vaan käyntien määrä sovitaan yhdessä tilanteesi mukaan. Joskus jo yksikin kerta auttaa. Useimmiten lyhytterapia
kestää 5-10 käyntikerran verran.

Tiedustelut ja ajanvaraus: 044-5094762 ja melli.kattelus@ajatustenaarella.fi

Voit jättää yhteydenottopyynnön myös lomakkeen kautta.

Ota yhteyttä!

Tiedustelut ja ajanvaraus:

Voit jättää yhteydenottopyynnön myös lomakkeen kautta.